Φέτα φούρνου


Η καλύτερη φέτα φούρνου που υπάρχει!

Για χρόνια πολλά έφτιαχνα φέτα φούρνου. Καλή ήταν, αλλά υπήρχε ένα βασικό μειονέκτημα. Η ντομάτα "κατέβαζε" πολλά ζουμιά και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου…

Μετά από πολλά πειράματα, σας παρουσιάζω τη συνταγή μου για την καλύτερη φέτα φούρνου που υπάρχει!

Όχι με ντομάτα, αλλά με ντοματοπελτέ!

Συνταγή
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κομμάτι φέτα (150-200 γρ.)
  • Λίγο κρεμμύδι
  • Λίγη πιπεριά
  • Ρίγανη
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • Πιπέρι

  1. Αρχικά, τοποθετήστε την φέτα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
  2. Έπειτα, απλώστε πάνω της τον πελτέ ντομάτας.
  3. Κόψτε λίγο κρεμμύδι και λίγη πιπεριά σε λωρίδες πάνω στην φέτα.
  4. Τέλος, ρίξτε το λάδι, λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγη ρίγανη και ψήστε στους 200° C μέχρι η φέτα να λιώσει.



Σχόλια